Medicii nostri
Standarde ridicate si dedicare fata de tot ceea ce facem.

Dr. Badea Alexandru este medic specialist Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala,  Doctor in Stiinte Medicale si Sef de lucrari in cadrul catedrei de Anatomie si Embriologie Umana , U.M.F  “Iuliu Hatieganu ” , Cluj-Napoca.

Este membru al Societatii  Europene de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala, participa la numeroase  congrese de specialitate si stagii de pregatire in Germania , Elvetia si Anglia.

In cadrul practicii medicale pune un accent deosebit in cercetare publicand numeroase articole in reviste de specialitate

Dr. Iulia Badea este absolventa a Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca.

Este Sef de Lucrari in cadrul catedrei de Preventie in Medicina Dentara, UMF “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, Doctor in stiinte medicale, domeniul Medicina Dentara.

Este membru al European Association of Dental Public Health (EADPH) si participa la numeroase congrese de specialitate internationale si stagii de pregatire in Germania.

Acorda un interes deosebit cercetarii stiintifice, rezultatele activitatii de cercetare fiind publicate sub forma articolelor originale in cadrul revistelor de specialitate nationale si internationale.